Rabu, Disember 10, 2008

La la.

Okeh salam Aidiladha buat semua.
mari kita mendalami sambutan hari raya qurban tahun ini.
kali ini aku telah mengkorbankan duit aku.
hoho~

oh.kamu tahu kah?aku dari dulu ingin menubuhkan belog yang berinspirasikan w.i.w.t = what i wear today.selalu aja ingin menguplod gambar2 yang aku pakai utk jalan ka event ka n watsoeber.
alah aku bukan fashionable pun.tp saja.aku suka.suka hati.hati gumbira.apalah yang aku merepek ne.hahaha.


semalam di tandas hospital.sempat cam whoring.


jalan2 td.


2 parsel = lenses dr suhyin missing 1 lens.wtf. dan juga leopard wayfarer dr junkster.
kiri :vintage beg bonia dr memku.


ini plak vintage bag frm my aunt.

hari ini ada 2 parsel suda tiba di rumah.dan hari ini aku juga jalan sama teman sehati berdansa ku. miming dan kar. hari ini juga kami jalan2 keliling bandar.dan hari ini cuaca sungguh panas dan tidak aku ketinggalan menggunakan black wayfarer ku.untuk mengelak silauan pancaran matahari dan elak mata menjadi kering.

sekarang ne kembali ke era vintage2an.dan aku dapati sekarang mulai kegilaan beg2 vintage.lalu aku juga salah satu daripada mereka.dan apa yang aku dapati,my mem oso ada.so cari punya cari terjumpa beg vintage.oso beg my aunt.im so hepy.no nid to beli2 mahal2.even byk yg lawa2 kat on9.selain itu bukan saja beg menjadi kegilaan,baju2 atau dress2 vintage banyak dijual thru on9.mmg tidak dinafikan chantek2 belaka,tp aku teruja kerna baju my mem yg vintage2 aku dapat carik.so only nid to alter sket2 je. best gila dapat barang2 vintage ne.lagi satu brooch2 vintage pun aku carik dan selongkar almari mem aku.ternyata bak lagu estrella cewah,dapat la sket2 keronsang vintage utk kegunaan seharian.nnt aku uplod barang2 aku jumpai itu.ibarat los dan faun.teda kaitan.



trivia kali ini:
wah sapaka gadis ayu yang berambut lurus ini.
sungguh seksip dan vintage sekali.
sile la jawab kalau berani.cewah pantun seh~
sekian.



4 ulasan:

izzahsaja. berkata...

lawa banget beg tuu
kirim salam aaghhhh ;D

H a n e y berkata...

wslm bilang beg.
haha.

cik egie berkata...

itu gadis seksey tu mami kaw? ehe maw teka ne! :p

H a n e y berkata...

uish.cubaaan yg bagus ne.yap my mom.seksi kan.hoho~