Rabu, Disember 10, 2008

Keganjilan melanda.

# State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.

[1] aku sentiasa set dlm otak yg hujung minggu utk relekskan diri if tiada aktiviti.aku akan bangun dlm jam 1 ptg ke atas.

[2] addict mee kway teow basah.dalam apa jua bentuk sekali pun aku ttp makan.dan juga pengemar coto makasar.

[3] aku tido mesti ada benda kat atas muka aku (cover muka).seperti selimut,tedy bear,sweater,bantal asal bukan badan orang sudahla.

[4] aku suka minum nescafe.walaupun menghidap penyakit maigrain,aroma kopi itu akan buat aku cergas dan stay calm selalu.sedap!

[5] pengemar vitagen kaler purpe.semalam aku beli 2 bar.hari ne aku beli lagi.aku boleh minum 5 sekaligus.walaupun aku tahu pastu aku akan masuk toilet sakit perut.

[6] aku tidak suka berjalan ketika hujan.aku rasa ia membataskan pergerakan.tudung basah,baju basah semua basah sgt tidak suka akan kebasahan yang diakibatkan oleh hujan.

[7] kesemua minuman yang mengandungi koko,milo dan coklat akan menyebabkan aku mengantuk.zappp just like dat mata aku akan kuyu dan tido tak engat dunia.

[8] aku suka simpan kertas pembalut hadiah.aku beli banyak2 then aku simpan.kalo nak guna baru guna.tp kalo x guna simpan je lah.

[9] aku suka sms orang.x suka kol tp bila diperlukan saja baru kol.

[10] suka berkenalan melalui internet.dan terus berkawan smpi skrg.meet up dan sekali sekala hangout bersama mereka.

[11] suka aroma baju yang baru dicuci.abes saja membasuh pakaian aku akan mengharum baju tersebut kerna ianya wangi.aku pun xtaw kenapa ia berlaku.

[12] aku suka x suka pada seseorang.kalau ada yang tak kena aku akan benci dia.haha.

[13] suka baca kad2 orang bagi,surat2 chenta dan ketawa sorang2,nangis sorang2.

[14] seperti jeju juga,aku pendiam kalo x kenal orang.dan dalam setiap perbicaraan aku x pandai memulakannya.

[15] tidak suka maths.kenapa ia wujud d muka bumi ini.huhu~

sekian .

2 ulasan:

si kicik chomot berkata...

ahaha math sgt x besh.

:D

AJIT berkata...

memang ganjil.
tapi masih ok ba.

:)