Ahad, Mac 08, 2009

Pesta Muda Mudi

FaKKing hilarious.
dia punya host yg lelaki tu.
speaking pun berhamburan.
sikit lagi histeria semua audience.
yang aku pun macham maw-bunuh-diri-terjun-lombong-ikat-batu-terus-tenggelam dengar ne.

tapi keseluruhan dia persembahan tarian best la.
banyak ne tarian etnik sabah.
sumazau,sazau,daling2,ngagu natip dan zapin brunei.
kinda best jg ne.kami sana ketawa2 teriak2 menari2 .
havoc la katakan.
we r enjoying our day.salah?

owh sangat ramai cameraman2 yg berpusu2 menangkap gambar.
yg best ada tu pengantin bajau kena arak ne naik tu kapal.bhe xtaw kapal apa tu.
aih sayangnya teda camera aku bawa mlm tu.nvm nxt tym la.

last part memang best.
the divine master.
ceh teruja konon c lotter nyanyi.bheeeeeeeee....
tp dia ensem suda.aish.crush my heart suda ne.cewah.

kami starting jadi fans yang ala2-tengok-perfom-gigs.
bha apa lagi.lompat2 la.macham biasa.
terus tu muka lotter kan,yg terharu habis ne.
aihh bulih nampak bha.huhu yg muka sincere ne.terharu.

tp bikin spoil.owh what can i say.tu orang2 MPP teriak2.
"tolong ke belakang,tolong kebelakang!"
ngoks.kami maw enjoy2 tgk dorg perform dia sana bising2.

best day ever!
walaupun tidak bertuah utk dapat kipas meja.
huhuhu T_T

2 ulasan:

cik egie berkata...

uiyo excitingggg! :D
beb, peg gigs ka nnt?
yg durg the goyg ada pform?

H a n e y berkata...

mebi.tingu pada pergerakan.
jika terbatas, terpaksa lah tidak pg.
huhu~