Isnin, September 01, 2008

Yesterday aku marah sangat...sampai hari ini...

yah aku taw, marah tu x bagus tem2 posa ne..VeryAngry
tp hows maw cover2 lg. my ring d buang. yah slh aku jg x cek,tp not me who throw it.
its her.so aku damn sgt marah kepada si dia!tp maw kaver pun mmg dia perasan.
sampai aku pegi tampar one of my bestfren.huhu~
FootInMouth

then, dia buat hal lagi.yah its her again.aku taw smua orang penat.well hell yah aku tido 2 jam sahaja. then buat keja. tiba2 dtg
with dat face yg bikin bela' ne. mls aku maw tingu muka dia taw!
bikin panas. then kasi itu dialogue. suppose ada la dia edit2 ka. ini teda lansung!ketara la dia x baca pun tu dialogue. sakit hati aku. smua aku yang buat. dia siuk2 tingu tv d bilik ku ini.argh geram. bincang pun teda.sakit ati.say sorry pun teda.arghhh tensi aku. skrg ne aku avoiding to be part of her.masih annoy bha apa dia buat. bikin geram.aku tingu muka dia pun aku maw jeling.so bagus lg x tgk muka dia kan.hohoho

geram aku.tp aku slowly down la kasi kewl balik.hmm...byk assgmnt n midterm followup dis week.huhu~

maybe dugaan ini hadir d awal2 permulaan puasa...redhakan sahaja la...
Crying

1 ulasan:

Wan Adams berkata...

reda je..jgn mrh2..huhu..