Selasa, September 16, 2008

ceritera kita *_________*

"aku rindu kaw ne,jd camna?"

"cuba kol aku balik"

semalam aku cuba untuk tidak memikirkan hal yg pernah disebutkannya.


"fokus la sm stadi,aku bz,kau pun bz ne.jadi kita 'rehat'lah dulu"


lalu selepas aku membeli sungkaian d pizza hut.4 miskol berdering2.

aku tunggu utk sampai d rumah dulu baru aku angkat.ternyata mmg skadar miskol.huh~

"yah kenapa?"

"bha jum turun kk"

"hah?ari ne x blh bha, sungkai d ruma baru ja beli piza td"

"tgk mmg xda jodoh la kita, blk2 sibuk. VIP btl!"

"jomla turun ari ne ja ada free,marila bha.ko teda rasa bersalah ka?"

"yala aku la yg salah.sori.tp ko pun satu, x kasi tau awal2"

"haish.org baru ada free ne x maw turun plak dia.apa msg smlm tu?"

"owh aku rindu kaw bha,suddenly tiba2 ingat ko ne"

"aik, tiba2?gitu sja ka?"

"yabha tiba2 teringat sm teddybear kta d ruma"

"nah d kasi tinggal d sandakan.kesian dia. tu jd pganti aku tu.napa x bwk pg kk?"

"x apala bha. ada jg real teddybear d kk ne,hehe.eh lowbatt ne.skjp lg putus ne"

"balik2 gitu beli la hp baru bha"

"kaw belikan la"

"alahai aku pun hp hangkang ne,aritu punya mms pun x dpt buka,hp cikai2 ja ne"

"ceh,yala tu.erm raya jemputla ke rumah"

"yah jemput jg ke rumah, mlm takbir tu jemputla ke rumah yah.hehe"


bla..bla..bla..bla..suddenly tup.

lowbatt.mati terus hpku tnpa mengucapkan kata2 terakhir.


xpala len kali mebi aku turun sungkai sm2 dgn kaw k.



6 ulasan:

Izaan Azyan berkata...

haha~

si kicik chomot berkata...

err sungkai tu ape?
cube utk phm tp xphm
hehehe

H a n e y berkata...

sungkai adalah berbuka puasa dlm bhs sbh.hohoho~

manakala sungkaian plak makanan utk berbuka puasa.

hehehe. slmt belajar~

penanya (?) berkata...

hmm... begitulah~ single is fuckin awesome!

H a n e y berkata...

yeah.single senantiasa best kerna kta free mlakukan apa saja.namun di sebalik kesinglean itu,ada shj yg d mahu kan?

si kicik chomot berkata...

oho sungkaian = mkanan
sungkai = buka pose.

ohoho. single is the best damn thing tp double pon besh ape.

kalo takot dilambung ombak jgn berumah di tepi pantai.

hua hua hua