Sabtu, Jun 19, 2010

movie review

Leap year
7/10
cerita lebih kurang macam the proposal. sebab tu girl dia mo propose sm boi dia.tp last2 sama orang lain dia propose.scenery dalam movie ne best macam bulih guling-guling.ada hills sejuk ja mata memandang.

Date night
7/10
normal couple husband and wife tiba-tiba ada misi.sebenarnya dorang ne terperangkap atau ndak sengaja terlibat dengan this-accidentally-problem.jadi dorang pun selesaikannya lah.

Hot tub time machine
5/10
sebab cerita ne sot.malas la aku mo cerita.adegan wayang kulit?ada jak ne boss.

Remember me
7/10
cerita pasal sept 11,family,lover,friend.sedihla juga.sebab cerita ne suruh kita engat dia.oh cerita ne ada adegan wayang kulit juga.

cerita yang lain sedang di donlod.sabar pengemar movie piracy.sebab line agak lemau sekarang.huhu
so cerita apa lagi yang best untuk di donlod yah kawan kawan?

2 ulasan:

Jo0 Matt a.k.a جومت ساڤين berkata...

hot tub time machine tu ko kasi 10/10 bha...hahaha :p

H a n e y berkata...

hoho sot bha cetanya..mls aku..