Ahad, Jun 29, 2008

Indie Fest..

Dengan keadaan ku yg rushing br ja abes register d UMS, aku ikut jln sm my family g kk.before dat aku minta my dad antar pg kompleks sukan likas where Indie Fest will be held. HUJAN also there!

dupdapdupdap.

then, terjumpa dis anggota sasuka along,sabree n
her gf.ceta2 sket b4 aku pg masuk tu dwn.then terjumpa pijan.dia yg bw aku thru bckstage.hoho aku jumpala MEREKA...

haha encek Noh bgitu mcm familiar mukak ku ini yg sering BUZZ! beliau di ymnya.
lalu aku pun mngingatkn beliau dngn id Sizuka Chan yg mnegur beliau bukan USM tp UMS..
hahah mereka gelak...tp tem tu x lepak lm cuz mereka ada
sesi soaljawab bersama media.

the goyang perform agak rushing, cuz ayin lmbt smpi.so dia sampai ja trus main.lagu kakaktua,lagu sendri n gula2 by naif.wpun 3 lagu ja, crowd ttp havoc! tetap goyangan seh!hohoho ada peneman moshingku c egie.kami turut bgoyang dgn crowd2
yg lain.owh jumpa tira my friendster friend. dia situkang penembak gambar.hohoho...dan juga adik nandi..mereka mempunya dslr yg membuatku kebitinan..hoho

terus berlalu band bintang batu, four colour circle, 7MP, n sasuka.lagu dorg pun best.layan jgk lah.owh aku haus sebenarnya, so bwk egie kluar kunun maw beli air...n guess wat we met?
ayesha adik noh.hoho glad dat jumpa jugak dea akhirnya.ceta2 sket.ada unsur lawak jg la.hoho xpe nnt dia dtg blk dis august! yeahhh...


owh sasuka band b4 hujan.buat promosi sket dgn memberikan cd2 mereka secara free kepada peminat.band last hujan.aish sape tak dupdapdup
dap depan mata weh dorg perfom.byk lgu gak dorg bwk.seme moshing gylak.hoho tp ade kes gak.mls la nak ckp.kin panas jg.
tp mmg best.i reli2 enjoy had fun wit them.
okeh aku maseh lg d ambang kepenatan.till then caw.sini aku titipkan beberapa hasil tangkapan pd hari tersebut.

gambar sket sja cuz camera low batt.dem!





4 ulasan:

pka itu indah berkata...

hahaha sama muka kau dgn c noh!!! serioussssssss. gilak ehh hahaha

egie jak bha berkata...

ahahaha! ui beb aku pny mna? bhe muka aku tym gmbr2 mcm ceit ne malas! huhuuuu..

Qi_C.Lavigne berkata...

hujan pi sana jugak..puas la hati mu kan..hahaha..suka la tu!!!

-cinoi-

p/s-bg id ym noh

Dato Paduka Masri berkata...

hahaha...<----ketawa tepaksa ni...