Rabu, April 02, 2008

Sizuka n The Goyang Lepaking...

Permulaan cerita yang baik..semalam agak kebuhsanan di rumah menyebabkan sayep telah mengmbil langkah untuk tidak kemana-mana. hohohohoho. berguling-guling, tumbling-tumbling di rumah.tidaakkkk.adakah ini keadaan yang harus sayep lalui pada hari-hari seterusnya. owh tidakkkkk.naik gylakk jadinya.bulih kalah woo orang dlm pusat org2 gylak.tp naseb ada peneman jiwa kosong sayep ini. INTERNET! yeahh

Lalu hari semalam dimulakan dengan mengemas guest room yang agak keberselerakkan.(hah ayat mane me cekup ne?..hohoho). Dengan segala kudrat yang diberikan serta dengan bantuan lagu2 playlist sayep yang agak mngoyangkan badan, guest room sayep yg berkoordinaat sebelah blk sayep je dah siap dibersihkan.ala2 hotel gitu.hoho xdelah sayep ngade je.okla bilik dah settle.pasnie nak watpe plak...hmmm

"BUZZ!"

Ym ku vibrate.dan2 je ym bleh vibrate.lawak bangbil tol sayep ne.hahahaha.
owh aza rupanya. sayep yg invi ne pown ade gak yg buzz.x bleh blah lansung nak invi.huhu.Perowt dah lapar ini menandakan hari nak hujan..eh nak makan.hoho..
lagu The Sallys membuatkan sayep berasa agresif utk membuat bfast. Nasep pc sayep ne kat area living room.maap rumah sayep ne..eh sala..rumah sis sayep ne ala2 apartment.xde ruang atas atao bawah..dea rataaaaa je.hehe..speaker sayep kuatkan tahap gaban dah nak pecah je speaker tu..haha sorang je kat rumah..sape nak kesah...aiman pown x kesahhh..haha

Owh yeah. ayin on9. pastu dea kat kk katanya.tunggu pip.hoh dorg nak isi borang ASWARA.
me pown nak turun kk gak.nak settle duit byr hoodie DT. Pastu nak ke pos opis nak pos barang. Ngam2 je dorg kat kk baik sayep jumpe lepak2.hohohoho.

Jam mnunjukkan 1.15ptg maseh lg sayep on9. hoho ape kejadahnye lmbt g kk ne. Zass Zuss! SIAP! im ready to go kk.haha drp sayep buhsan2 kat rumah, baik buat ape yg patot. sampai kk trus bnk in duet gajian kat CIMB.then g jenjln kat Wisma Merdeka.cuci2 mate jap.xde duet seh.
then g tgk2 baju konvo.hoho me xde lg baju nak wat konvo nnt.mati ar.die die! pastu lak g CP bnk in duet hoodie.eh sblm tu g pos barang dlu kat pos opis.hoh ari ni byk yg perlu d selesaikan.
then, raon2 ar mall tu. sempat beli air coconut yoyo.minuman febret neh.pstu g on9.tnye dorg ayin kat ne.

hoh perjalanan menuju ke tempat mrk. cc kat fire2. yo! pip pun dah ade gak.stay2 jap tgk depa maen mespes n ngorat awek kat ym.haha.owh yeah sayep dah ade vid gig Tuaran Drug Free Fest. dapt dr ayin dea kasik sayep.hoho. hah lepak minum kat CP. borak2 kosong, me xleh ar intro citer.lawak benor mrk bdua.ne baru depa 2 org.kang dea bwk ahli2 The goyang yg laen, naik diam sayep. huhu.sesi intro mengintrokan diri. hah pip wat lawak gune spek ayin yg gylak stylo.hoho.cam chipmunk neh.selorh je sayep ketawa.hahhaha sape pdulik..owh yeah tggu Wan George dtg(btl ka jg sayep tulis nm dea ne..hantam je la) dr kelas. tggu2..dea pown dtg.lepak2 jap.yg x best xde cam. kalo tak leh gak snap2.huhu.siyes rugi seh..

dah lepak2 kunun2 mao tgk sunset kat waterfront. weh adit kol ayin dea nak bjuin gak. tapi time tu dea kat Asia City ke ape.jadik ktaorg la gerak dlu.time2 ktaorng nak myeberang jln, ade mat saleh ne dea leh teriak kat awek scoot tu.naseb dea x flying kick. pastu mat saleh ne g report kat guard yg jage kat sna.: what is the wrong is that what the hell". ha camtu gak la mat saleh tu ckp. haha ktaorg gelak je + tkejut. ktaorg lepak kat satu tmpt ne ngam2 angle lawa punye nak amik view sunset tuh. lawa giler seh wa ckp sm lu. siyes x tipoo. ari tu sayep ade gak gambo kat situ. walaweh lawa seh. ade satu restaurant tu ade wat persembahan ala2 kampong.ade gendang,kulintangan, violin, tarian d sbgnya. depa ne mmbr2 the goyang gak. tp depa main xde fell ar. x mnusuk kat jiwa ne.. ibarat jiwa kosong ar. x lawan lansong the goyang seh. x mkn x mkn. hahahhaha. ktarog lepak smbey tggu adit n slybetz. hah makin ramai ar lepak2 pasnie.

aarrggghh rugi2 x bwk cam. kalo me tao lepak reramai camni, dah bwk dah. rugi rugi. the lepak kat aisyah ape ntah name restoran dea tu. tp ayin n wan george ntah g mana. ktaorg ( ait, pip n sayep) dah lpr gile oder air dlu. sate kat sblh dah mngugat iman neh. org soh oder dlu depa xnak. nak gak tgu derg yg lain dtg. hah keluar cite sal wan baju x puas hati. hoho sayep xtao nak cite ape.Aswara gak yg jd bahan. hoho me tatao ar. blank nak cite pe. ahli the goyang ( ayin,pip,wan goerge n slybetz)_bulih2 cite sal derg lak. sayep n adit dgor je la cite depa. abes xkn nak nyampuk lak. dah la x tao ape2..sengih2 je la dgor cite...tp best..depa cite lawak siot.mmg anak2 seni depa ne. hebat2 n mantap2 belaka. baru me kenal sape depa sbnrnya. hoh respek tabik spring seh~

hoh ade gak cite sal event pasni nak wat katne. Kalimaran lg depa nak g kat Tenom dis 26 April. hoh time tu sayep dah kat Sandakan kot. hohohoho nakkk ikot dorg weih...gitu gini jam mnunjukkan jam 10.15 still borak2. hoh adegan bantah membantah dr slybetz VS ayin n wan george. hahaha lawak seh...

jam 11 camtu ktaorg blah. dorg the goyang nak bwk g perang men CS. hoh me tamao ar.sure kalah nye. dahla x terer maen. huhu. cez ayin nak blk g tenom dah.babai ayin yg bergaya2.hahaha owh yeah. ada c ap cosmic dtg. org dah nak blah dea lak br dtg.apa daaaa. then ktorg blk g PJ tp b4 dat antar c adit dlu blk rumah.gylakk punye kayooss bdk ne.bsr gylak rumah dea.hoho patutla dea bgaya2.hohohhoho..

hah smp2 je kat PJ jumpe lak c pijan yg chumel. haha. minyak moto dea dah abes. kira nak lepak minum kat restoran kat Anjung selera cez depa adik bradik ne dah lapar x mkn ptg td.hoho lepak2 jap mkn2 cite sal moto n sbgnya. thnks sbb blnje sayep kali ne. sok2 lak me blnje korg plak. haha makin bsr ar ahli2 the goyang nnt. sayep gak dah bjuin dgn depa. best best!

hoh satu hari yg best gylakk lepaking wit them. btw THANKS KORANG!








1 ulasan:

Ashley Ian berkata...

Hahaha...gila2 ni bah...