Isnin, April 14, 2008

Lets talk about Sandakan



Sempena nak blk Sandakan ne..bior la me cite sket tmpt kelahiran me ne. hohoho bndr kecik je. kalo KK-Sandakan amik mase 45menit je naik belon.if naik bus lak kire2 7 jam.hoho naik saket punggung ddk ats bas.



kat atas ne view bandar sandakan time malam. kewl kan. ntah sape yg amik pic ne jd lawa lak bndr tmpt me tggl ne.hohoho


okeh yg ne lak bandar sandakan time siang. cam kat hong kong je kan.aisehmen. sandakan jg dikenali sbg 'little hongkong'.me pown tatao nape gelaran dea camtu. kta layan je la kan.



orite. yang ni lak third avenue. pic ne dah lama. yg baru blom update. skrg jln raya dea dah kene simen. pesal pe? me pown tatao. kang tnye kat datuk bandar sandakan ne plak. hahahaha. jalan ne menghubungkan antara jln g sim2 n dr darat. hoho org sandakan je phm me ckp pe. sukar utk me jelaskan kat sini.

sumting yg korg jumpe if nak g rumah me.if korg dr bandar nak g bt7. korg akan nmpk federal court kat bwh ne.n then jumpe roundabout ade statue helang. n walaaaa welkam to Taman Fajar.hehehe




hah korg nmpk tak perumahan kat nuuunn tu. accly bkn yg tu. pic my resident blom update. sok2 me update la k.hehehe

k lah nak gerak dlu nnt me update lg sal my nature city ne.hohoho

3 ulasan:

Ashley Ian berkata...

Sirius lah seumur hidup sia kan nda pernah p nakadnas ni.Kawan mmg ada dari sana.Hmm klu ada masa mau p jua sana ni nnt.Hari tu sikit lagi sampai sana tapi ujung2 dia jak hahaha...

miss_fotos berkata...

lawa suda pla sandakan ni taw.
mau dtg laaa p sn. hehe.

gina berkata...

gelaran sandakan = little hong kong sebab orang hong kong dah datang sdk untuk hidup dan kerja atas arahan british dulu